I. Въведение
Брандсхоес.eu зачита неприкосновеността на личния живот на клиентите си и гарантира в максимална степен защитата на личните им данни. Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни (наричана по-долу „Политика за поверителност“) е изготвена и се основава на действащото българско и европейско законодателство в областта на защитата на личните данни.
Настоящата Политика за поверителност регулира обработването на лични данни на физически лица или представители на юридически лица на наши клиенти или потенциални такива, както и потребители на нашия уебсайт: www.sportmoda.bg („Сайта“), във връзка с услугите, предоставяни от брандсхоес.eu, включително предоставяни чрез и достъпни на Сайта.
Настоящата Политика за поверителност, заедно с Общи условия за ползване на Интернет сайт, Политиката за използване на „Бисквитки“ и всякакви други документи, които са упоменати на Сайта, определя правилата, които Спорт Мода ще спазва при обработване на лични данни, които събираме от Вас или за Вас, или които Вие ни предоставяте. Настоящата Политика за поверителност не засяга, не ограничава и не отменя правата Ви, произтичащи от Закона за защита на личните данни („ЗЗЛД”) или друго относимо законодателство.
Ако имате някакви въпроси или коментари относно настоящата Политика за поверителност, моля да се свържете с нас на адрес: info@брандсхоес.eu
Моля, прочетете внимателно тази Политика преди да използвате Сайта или да предоставите Личните си данни, независимо дали по електронен път на Сайта или на хартия, тъй като с предоставянето на Личните си данни Вие се съгласявате с нейните условия. Ако не желаете да обработваме личните Ви данни по начина, описан в настоящата Политика за поверителност, моля не ни ги предоставяйте. Предоставянето на лични данни от Ваша страна е доброволно, с оглед използването на определени, предоставяни от нас услуги и използването на Сайта и/или достъп до него, както и с оглед онлайн пазаруване на Сайта. Моля да имате предвид, че в някои случаи ние няма да можем да Ви предоставим услугата и/или продадем стоката, които сте поискали, ако не ни предоставите нужната информация.

II. Кой обработва и носи отговорност за личните Ви данни?
Брандсхоес.eu

Tax identification number VAT ID no. PL5992781700
Регистрационен номер на бизнеса: 080064236

Адрес за кореспонденция: 66-400 гр.Gorzow Wielkopolski, ул. Marcinkowskiego 10H/8, Polsha

Телефон: +48793959223

E-mail: admin@brandshoes.eu

Уебсайт: https://www.brandshoes.eu

 

III. Категории лични данни, обработвани от Спорт Мода.
1. Brandshoes.eu може да обработва публично достъпните лични данни и/или лични данни, предоставени от Вас. Основните видове лични данни, които се обработват са:
(i) Информация за лична идентификация (вкл. име, имейл адрес, език за комуникация и други);
(ii) Данни за контакт (вкл. пощенски и електронен адреси, телефонeн номер на Вас или посочено от Вас лице за контакт и други);
(v) Данни от профил в Сайта (вкл. име, пощенски и електронен адреси, телефонен номер и др.);

2. Brandshoes.eu може да обработва данни, изготвени и генерирани от брандс…… в процеса на предоставяне на услугите:
(i) (I) данни за осъществяване на доставката на поръчания продукт/и, а именно две имена, телефон за контакт и координати за доставка – офис на куриерската фирма или адрес, посочен от самия потребител.;
(ii) данни за предпочитаните от Вас стоки и услуги
(iii) Данни от комуникацията между нас и Вас, навиците, преференциите, удовлетвореността Ви от нашите услуги (активност при използване на услугите, оплаквания, заявки и др.);
(iv) Информация относно посещения на Сайта и използването на Сайта, включително операции и история за използване на Сайта;

3. Brandshoes.eu има право и задължение да провери верността на личните данни, записани в базата данни, като за целта изисква от Вас да верифицирате данните и ако е необходимо, да ги коригирате или да потвърдите верността на своите данни.

4. Различните видове лични данни могат да се обработват самостоятелно или в комбинация помежду им.

IV. Цели и правни основания за обработване на лични данни
1. Обработване на лични данни, което е необходимо за сключване или изпълнение на договори с нас или във връзка с подготовка за сключване на договори с нас.
brandshoes.eu обработва данните Ви за следните цели:
(i) Идентифициране на клиент при: сключване на нов или изменение на съществуващ договор с нас; разяснения за ползваните услуги; изпълнение на сключен договор.
(ii) Данни получени от вас при изпълнение на задължения произтичащи от договори, сключени с Вас или представлявано от Вас дружество, упражняване на права и осигуряване изпълнението на договори от страна на нашите клиенти;
(iii) Администриране и отговор на клиентски оплаквания/запитвания/жалби/рекламации; връщане на суми и стоки; замяна на продукт;
(iv) Техническо съдействие за създаване на акаунт/и и възстановяване на забравена парола за достъп до Сайта ни.
(v) Идентификация и валидация на предвидената от закона възраст при онлайн пазаруване;
(vi) Гаранционно обслужване;
(vii) Управление и администриране на дейности при онлайн пазаруване; управление на плащанията.

2. В изпълнение на свои законови задължения, брандсхоес.eu обработва данните Ви за следните цели:
(i) Издаване на фактури;
(ii) Обработка на поръчка и изпращане на продукта/продуктите посредством куриерка фирма;;
(iii) Изпълнение на задължения във връзка с продажбата от разстояние, продажбата извън търговския обект, предвидени в Закона за защита на потребителите;
(iv) Предоставяне на информация на Комисията за защита на личните данни във връзка със задължения, предвидени в нормативната уредба за защита на личните данни – Закон за защита на личните данни, Регламент (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016 година и др.;
(v) Задължения, предвидени в Закона за счетоводството и Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и други свързани нормативни актове, във връзка с воденето на правилно и законосъобразно счетоводство.

3. Brandshoes.eu обработва съответните данни, предоставени доброволно от клиента за тяхното обработване за следните цели:
(i) Създаване и управление на личен профил в Сайта; техническо съдействие за създаване на профил/и и възстановяване на забравена парола за достъп до Сайта ни;
(ii) Директен маркетинг на продукти и услуги;
(iii) Участие и управление на анкети, игри с подаръци, промоционални кампании;

4. Brandshoes.eu необходимо за целите на легитимните интереси на brandshoes.eu.
(i) Оценка и установяване на удовлетвореността на потребителите, както и ефективността на рекламата, която предлагаме към Вас и другите, и да отговорим на вашите очаквания, като представим адекватна реклама;
(ii) Aнализ на данните за история на покупките, предпочитанията и поведението на клиентите;

V. Категории трети лица, които получават достъп и обработват личните Ви данни

(i) Транспортни/куриерски фирми, пощенски оператори с оглед изпълнение на договорните ни задължения, изпращане на кореспонденции и комуникации, във връзка с договора между нас, изпращане на закупени стоки;
(ii) Лица, на които „Марцин Uszak е предоставила изпълнението на част от дейностите или задълженията, свързани с конкретна услуга, която дължим към вас; лица обработващи лични данни, които въз основа на договор с брандсхоес.eu обработват личните Ви данни от името на „Marcin Uszak

(iii) Банките, обслужващи плащанията, извършени от и към Вас;
(iv) Лица извършващи консултантски услуги в различни сфери – адвокати, счетоводители, маркетингови агенции др.;
(v) Органи, институции и лица, на които сме длъжни да предоставим лични данни по силата на действащото законодателство;

VI. За какъв срок се съхраняват личните Ви данни?
Продължителността на съхранение на личните Ви данни зависи от целите на обработването, за които са събрани:
1. Личните данни, обработвани с цел сключване/изменение и изпълнение на договоримежду brandshoes.eu и Вас или представлявано от Вас дружество – за срока на действие на договора и до окончателно уреждане на всички финансови отношения между страните. Личните данни, обработвани с цел сключване/изменение и изпълнение на договор от разстояние между „Marcin Uszak“ и Вас се съхранява за срок от 5 години и/или до заличаване на профила на потребителя.
2. Личните данни, обработвани с цел издаване на счетоводни/финансови документи за осъществяване на данъчно–осигурителния контрол, като но не само – фактури, дебитни, кредитни известия, приемо-предавателни протоколи, договори за предоставяне на услуги/стоки се съхраняват поне 11 години, освен ако приложимото законодателство не предвижда по – дълъг срок.
3. Личните данни, обработвани с цел директен маркетинг – до изричното оттегляне на даденото съгласие за директен маркетинг или получаване на възражение за обработване на лични данни за директен маркетинг.

VII. Връзка към други сайтове
Понякога Сайтът може да съдържа връзки/ препратки (хиперлинкове) към други сайтове. Ние не оперираме свързаните сайтове и не одобряваме съдържанието, услугите и продуктите на тези сайтове. Съветваме Ви да използвате свързаните сайтове внимателно и с нужното внимание към тяхното съдържание и условия за ползване. brandshoes.eu не носи отговорност за политиката за поверителност или съдържанието на такива сайтове и Ви съветваме да прегледате техните политики за поверителност. Въпреки това, веднага щом brandshoes.eu получи информация относно незаконни дейности или незаконна информация в такива Интернет страници, Brandshoe.eu ще предприеме незабавни мерки за премахване на електронните препратки (линкове) към тях.

VIII. Политика за употреба на „Бисквитки“
За да се запознаете с Политиката за употреба на „Бисквитки“, моля посетете страницата Политиката за употреба на „Бисквитки“

Лични данни за деца
Не събираме съзнателно лична информация от деца на възраст под 16 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 16 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро или да получим съгласието на лицето, носеща родителска отговорност за детето.

Изменения на Политиката за поверителност
Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. При промяна в настоящата политика, на уеб сайта ни ще бъде публикувано съобщение, както и актуализираната Политика за защита на личните данни. Всички изменения и допълнения в Политиката за поверителност ще бъдат прилагани само след публикуване на актуалното ѝ съдържание, достъпно чрез нашия Сайт.

Уебсайтът използва бисквитки за предоставяне на услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки. Можете да зададете условия за съхранение или достъп до бисквитки във вашия браузър.