Зошто да купите на brandshoes.eu? Погодно

Референци преку Интернет е многу лесен, заштедува време и пари, а исто така е супер-забава. Нашата понуда можете да ја видите 24 часа на ден и да поднесете нарачки. Потоа останува само да почекаме за испорака на парцелата. Цело време седите удобно на компјутерот – нема сообраќаен метеж, редици на касата, губење време. Благодарение на соработката со дистрибутерите на чевли, можеме да ја претставиме целата колекција на едно „место“. Дополнително, заради употреба на Интернет за продажба, цените на чевлите што се нудат во нашата продавница се попривлечни отколку во „вистинските“ продавници.

Како да купам? Лесно

Можеби имате прашање, како можам да купам чевли без да пробам на нив? За ова постоеше правило: секој модел на чевли има свој уникатен симбол за производи на етикетата (најчесто зашиен на јазикот). Благодарение на ова, лесно можеме да го идентификуваме моделот со кој се обидовме во продавницата. Нашата понуда! Цена Кога се обидуваме на чевли во која било продавница, доволно е да го запишете овој код и да се потсетиме на цената на овој модел во продавницата, а потоа да ги пронајдете истите чевли (со внесување на кодот во прелистувачот). На овој едноставен начин, можете да ги споредите цените на истите чевли.

Сигурност на гаранцијата

Сите чевли што се нудат се оригинални производи. Сите понудени производи имаат нормална гаранција (2 години). Дополнително, со оглед дека, можеби, добиениот производ нема да биде 100% во согласност со очекувањата, ние гарантираме замена на купените чевли со кој било друг модел, без оглед на причината за замената, се разбира, во рамките на тековната повелба.
Ако сакате да контактирате со нас, можете да го направите тоа во секое време.

Адреса

Marcin Uszak
ул. Marcinkowskiego 10h/8 10H / 8
66-400 Gorzow Wielkopolski
Полска

Тел +48 793-959-223

admin@brandshoes.eu

Веб-страницата користи колачиња за давање услуги и во согласност со Политиката за колачиња. Можете да поставите услови за складирање или пристап до колачиња во вашиот прелистувач.