Начини на плаќање

Ние прифаќаме плаќања со кредитни картички.

Веќе знаете за овие средства за плаќање, бидејќи веројатно не постои некој кој не поседува барем една таква картичка. Но, за секој случај: платежна картичка, на пример VISA или Master Card, е најчестиот принцип кој сите го практикуваат при шопинг и пазарење во маркети, во ресторани и на други купопродажни места. Со нив можете да плаќате и на онлајн казината.

Ги прифаќаме PayPal плаќањата

PayPal е побезбедно, полесен начин да се праќаат и примаат пари онлајн. Кога ќе изберете PayPal како начин за плаќање, ќе бидат поврзани на сајтот PayPal каде што може да се направи исплата. PayPal може да се користи за купување на предмети со кредитна картица (Visa, MasterCard, Откријте, и American Express), дебитни картички, или E-проверка (т.е. со користење вашата редовна сметка кај банка). 1) По гледањето на вашите елементи на вашата страница, количката, можете да кликнете и да го проверат со PayPal. Тогаш ќе го напушти нашиот сајт и веб-страна на Paypal. 2) Можете да се најавите на вашата PayPal сметка, или можете да се создаде нов една, ако не имаат еден. 3) Можете да го користите PayPal како сакате во согласност со упатствата на екранот. Причините зошто ние препорачуваме да го користите PayPal: Плаќањето е да се следат. Со користење на вашата PayPal сметка, можете да трага на статусот на вашата исплата. Кога ќе се направи исплата за вашата цел, вие не треба да ја користите вашата кредитна картичка на интернет (можете да ја пренесеш директно од вашата банкарска сметка). Кога ќе ја користите вашата кредитна картичка преку PayPal, никој нема да види вашиот број на кредитна картичка, која ќе се минимизира ризикот од неовластено користење.